Zoeken naar vrouw alles

Uw zoekactie voor vrouw alles leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Nice4u 56 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Vrouw met vredig lijf
Ik hou van een maatje meer en kijk uit naar een vrouw die blij is met haar lijf. Die zich sexy voelt en ook gedraagt. Die zich met overgave kan laten gaan, terwijl haar lijf gekoesterd wordt. Wanneer begerige handen zich een weg banen aan haar lichaam. Haar borsten vastgrijpt, en innig en opgewonden haar tepels likt en zuigt. Een vrouw die, liggend op haar rug, zachtjes haar benen spreiden gaat. Wijd. Nog wijder. Om mij daar te ontvangen. Die haar yoni wil laten masseren. Traag, diep, intens. Haar g-plekje. Squirtend klaarkomt, en meteen klaar is voor een volgend hoogtepunt. Een vrouw die dat met al haar zijn intens kan beleven. Gelikt worden, gestreeld worden. Me in zich wil voelen, opbouwend, speels. Een dame die laat horen dat ze ligt te genieten. Je bent occasioneel vrij overdag, je bent uit de regio. Je bent verzorgd en vooral discreet. In een relatie of ook niet. Je libido is hoog. Geen eenmalig contact, maar met enige regelmaat.Ben niet van Tienen, dient als indicatie.  

Vrouw met vredig lijf
Johan 43 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg 0486610014
Leuke date
Welke vrouw heeft zin in leuke sexdate. Ik ben 43j, normaal gebouwd, goed voorzien ( zie foto’s ), intiem geschoren, goed uithoudingsvermogen ( meerdere keren klaarkomen), verzorgd … voor veel te vinden ( bare , trio’s , Gangbang..) Geen anonieme oproepen  

Leuke date
Lexor 44 jaar Antwerpen - Geel
Grenzen verkennen en verleggen???
Is er nog een vrouw of meid in de Kempen die haar grenzen wil verkennen en verleggen met een Dominant en de touwen is wil proberen in nauw overleg en vertrouwen met duidelijke afspraken waar genot centraal staat om lekker lang(uren) te genieten en de controle los te laten ? En zo je verlangens en fantasieën waar te maken.  
Stijn 56 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Martens-Latem
Gehuwd in een seksloze relatie.
Bescheiden, rustige, zachtaardige, viriele man met grote huidhonger in een seksloze relatie. Hou van een lang voorspel, knuffelen, zoenen, massage en van goede ,,slow''seks. Aangezien mijn vrouw aseksueel is heeft zij nooit zin in de daad. Door medeweten van haar mag ik op zoek gaan naar een vrouw (max 20 km van Gent) met een gezond libido die echt kan genieten van seks. Misschien zit je in een soortgelijke situatie en kunnen we elkaars tekorten aanvullen. Ben niet veeleisend maar ik val niet op volslank. Respect, begrip, hygiëne en veilig vrijen zijn een must.  
Troy 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
IK ZOEK EEN MEERWAARDE IN MIJN LEVEN.
Op zoek naar een vrouw om ,,quality time'' te delen. Hou v diepgaande gesprekken, gezelligheid, sauna, eens gaan eten, uitstapje, bioscoop, festival, schaatsen, skydiven... vul zelf maar in. Ben stijlvolle man uit de betere kringen, keurig gekleed, goed opgeleid, goed geconserveerd, authentiek, sportief, niet opdringerig, geen gierigaard, niet roker. Ben je een stabiele, innemende, sociale vrouw, slank/normaal gebouwd 50/60j die ook nog wat wil genieten v h leven met een enthousiaste, levenservaren man waar alles kan en niets moet, reageer dan eens. Er wacht ons een boeiende tijd samen.  

IK ZOEK EEN MEERWAARDE IN MIJN LEVEN.
Toyboy 23 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Zoekt vrouw
Jongeman, hetero, sportief, dikke pik, ervaren… Verzorgd, discreet, enkel verplaatsen kan eventueel ook ontvangen  

Zoekt vrouw
Enkel volslank!! 34 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Gespierde man 34j 188 cm groot
Hey Dames, Ben een gespierde en goed uitziende man die enkel date Met volslanke tot erg volle vrouw. Whatsapp of bel: nul, vier, zeven, twee, twee, drie, zes, vier, vier, vier  

Gespierde man 34j 188 cm groot
Tim 29 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Genieten van een erotische massage en meer
Ik ben Tim, woon in Oostende. Welke vrouw wil lekker genieten van een erotische massage met vingeren, beffen, pijpen, ... en veel meer.  

Genieten van een erotische massage en meer
Single 51 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Leuke vrouw gezocht
Hoi! Ben je optimistisch, eerlijk, grappig, openhartig, intelligent, vertrouwelijk,... Kortom een positief ingestelde vrouw die houdt van wellness, zon-zee-strand, uitstapjes/reisjes, uiteraard intimiteit en nog veel meer... dan zoek ik jou. Ik ben een happy single man, verzorgd, hoog opgeleid, jong uitziend, stevig gebouwd [plussize], gbbs, niet roker, fin.gezond, vlot in de omgang en van regio Oostende. Fwb, lat, vaste relatie zijn mogelijk. Ik kijk uit naar een leuke reactie met foto.  
Wout 47 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek een secret date met een gebonden vrouw !
Ik kijk uit naar een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Uw reactie zal altijd beantwoord worden  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10